Strategier för säkert och kul spelande

Att spela och betta är för de allra flesta en hobby, och då ska det vara kul. Tar spelandet över och börjar kosta mer än vad det smakar är det inte kul längre. Se till att hålla dig till dina uppsatta gränser för spel och gör det ännu roligare med hjälp av bonusar!

När du ska betta kan det bli så kul att det drar iväg i både pengar och tid, det kollas odds både här och där och gamla resultat ska kollas upp. Det tar tid att vara på topp, det kan också finnas en risk att du hittar många matcher eller lopp som du vill spela på när du surfar runt. För att det inte ska dra iväg gäller det att ha en strategi och att sedan hålla sig till den. Det är inte alltid lätt, som tur är finns det lite knep att ta till.

Hitta en bra spelsida

Grunden för kul spelande är att vara på en site som du trivs på, det handlar om layout, bemötande och vilka matcher de erbjuder. Eftersom utbudet för betting utan svensk licens hela tiden ändras är det klokt att ses sig om vad som erbjuds då och då. Ser du dig om efter det bästa stället för dig och inte är rädd för att byta kommer du alltid att spela på den sajt som har mest att erbjuda dig.

Bettingbonus ett bra verktyg för framgångsrikt spelande

Sajten som du väljer att spela på ska inte bara vara trevlig att vara på, utbudet är idag så stort och konkurrensen så hård att du kan vara kräsen. Det finns gott om erbjudanden om olika bonusar på de allra flesta sajterna som inte har svensk licens. Se var de sajter som du gillar erbjuder och välj den som har bäst bonusar, glöm inte att även kolla omsättningskravet innan du bestämmer dig.

Gör en budget för ditt spelande

För att spelandet inte ska dra iväg ekonomiskt är det viktigt att hålla koll på hur mycket du har att spela för varje månad. Se spelandet som vilken hobby som helst och för att det ska vara hållbart på sikt behöver du hålla dig till en summa som du kan avvara. Har du turen att vinna mer än vad du har spelat för är det en kul bonus, se spelpengarna som något du kan förlora.

Sätt gärna över de pengar du ska spela för på ett separat konto på din bank. Koppla sedan det kontot till det betalsätt som du föredrar att använda dig av när du ska fylla på din spelkassa. På så sätt har du enkelt koll på hur mycket pengar du har kvar att spela för vilket är grunden för glädjefyllt spelande.

Kontrollera tiden som du lägger på ditt spel

Risken att spelandet och allt som du vill ha koll på inför du satsar ett odds drar ut på tiden är stort. Ett sätt att hålla koll att spelandet inte tar för mycket tid är att en gång i veckan göra en plan för vilka matcher du vill satsa på under veckan som kommer. När du ändå håller på kan du också bestämma dig för vilka matcher du vill följa live, det är ju ändå det största nöjet.

 

Lämna en kommentar